Αρχική | Εκτύπωσε ή Αποθήκευσε ως PDF | Αποθήκευσε ως WORD | Αποθήκευσε ως HTML

Agatha: 4ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας

3-25 Μαΐου 2023

2023-04-26


Το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών σας προσκαλεί στο 4ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας  που διοργανώνεται από την Α.Μ.Κ.Ε. Agatha και το βιβλιοπωλείο Monogram και θα πραγματοποιηθεί την περίοδο από 3 έως 25 Μαΐου, 2023.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στις ακόλουθες εκδηλώσεις με συμμετοχή του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθήνων:

1. Εργαστήρι Δημιουργικής Αστυνομικής Γραφής Μαντεύω τον ένοχο

Την Τετάρτη 3 Μαΐου, στις 19:00, στο Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών, (Μητσαίων 9, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας με το εργαστήρι Δημιουργικής Αστυνομικής Γραφής Μαντεύω τον ένοχο.
Εισηγητές: Χρύσα Σπυροπούλου (συγγραφέας), Γιάννης Πανούσης (ομότιμος καθηγητής εγκληματολογίας), Γιώργος Τσούκαλης (ιδιωτικός ερευνητής), Έρη Ιωαννίδου (δικαστική ψυχολόγος).
Θεματολογία: Πως τα επιστημονικά δεδομένα υποστηρίζουν την έρευνα; Βρες τον ένοχο και τελείωσε την ιστορία.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών και των εκδόσεων Μεταίχμιο.

2. Εκδήλωση αφιερωμένη στον Arne Dahl

Το Σάββατο 20 Μαΐου, στις 20:00, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 144, Αθήνα), με αφορμή το νέο του βιβλίο Τρία στην πέμπτη (εκδόσεις Μεταίχμιο), ο συγγραφέας Arne Dahl θα συνομιλήσει με τους: Νίκο Γεωργιάδη (ειδικό μελετητή της Σκανδιναβικής λογοτεχνίας), Βαγγέλη Γιαννίση (συγγραφέα & μεταφραστή) και Πέτρο Μάρκαρη (συγγραφέα & μεταφραστή).

3. Master Class δημιουργικής γραφής με τον Arne Dahl

Την Κυριακή 21 Μαΐου, στις 12:30,  στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 144, Αθήνα) ο συγγραφέας Arne Dahl θα μοιραστεί τα μυστικά της γραφής του με τους συμμετέχοντες. Γλώσσα: Αγγλικά. 

4. Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας με τον Arne Dahl

Τη Δευτέρα, 22 Μαΐου, στις 18:30, στο Βιβλιοπωλείο Monogram (Υμηττού 17, Χολαργός) ο συγγραφέας Arne Dahl θα μιλήσει με τα μέλη της λέσχης για το νέο του βιβλίο. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό. Γλώσσα: Αγγλικά

Επισυναπτόμενα αρχεία: Αφίσα, Πρόγραμμα, Δελτίο Τύπου

Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων επισκευθείτε την ιστοσελίδα https://monofest.gr/


Εκτύπωση στις: 2024-06-17
Από την ιστοσελίδα: Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών
https://www.sia.gr/el/sx_PrintPage.php?tid=811